کبد چرب بیشتر از نوع غیر الکلی است و میتواند منجر به التهاب کبد و آسیب سلولی شود. آسیب مداوم به سلولهای کبدی میتواند عملکرد کبد را مختل کند و احتمال ابتلا به سرطان کبد و بیماریهای قلبی، مشکلات کلیوی و دیابت را افزایش میدهد.
مقدار زیادی سبزیجات و میوه بخورید: مقدار زیادی سبزیجات سبز و میوه بخورید زیرا سرشار از آنتیاکسیدان هستند و با بیرون راندن سموم به سمزدایی بدن کمک میکنند.
خاکشیر: اخیرا در تحقیقات طب سنتی چینی مشخص شده است که خاکشیر یک گیاه دارویی فوقالعاده برای درمان و پاکسازی کبد چرب است.
چغندر نیز، یک غذای مفید دیگر برای پاکسازی و بهبود عملکرد کبد است؛ به دلیل اینکه سرشار از فلانوئید گیاهی و بتا کاروتن است، باعث می شود که عملکرد کلی کبد تحریک شود و بهبود یابد.
غذاهای سرخ شده یا شور: غذای سرخ شده یا شور کالری دریافتی و خطر افزایش وزن را افزایش میدهند. چاقی یکی از دلایل عمده بیماری کبد چرب است.
از خوردن غذاهای ناسالم خودداری کنید: غذاهایی مانند پاستا، برنج، آرد تصفیه شده، درمان کبد چرب در زنان محصولات نانوایی، غلات صبحانه و سیبزمینی باید محدود شوند زیرا این مواد حاوی کربوهیدراتهایی هستند که ممکن است منجر به رسوب چربی در کبد شما شود.
برای مثال این افراد بیش از سارین در معرض ابتلا به بیماری کبد چرب هستند:
بعد از برداشتن ماسک ورقه ای صورت را بشوییم؟ بعد از ماسک چی به صورت بزنیم؟
ازآنجاکه سلولها توانایی پاسخ مناسب به انسولین را ندارند، خطر ابتلا به دیابت و کبد چرب بالاتر میرود.
«مریم بصیری»، فارغالتحصیل مقطع کارشناسی ارشد رشته سلولی و مولکولی، گرایش بیوشیمی و علاقهمند به مباحث روانشناسی و علوم اعصاب است.
خبر بد این است که کبد چرب گرید ۳ معمولاً مرحلهای است که بیماری کبدی علائم ظاهری بیشتری خواهد داشت. ناراحتی و حساسیت و درد شدید و همچنین احساس خستگی مداوم خواهید داشت. تورم زیاد کبد در این مرحله ممکن است با فشار به طحال، باعث تورم و درد در طحال هم بشود.
برای روشن تر کردن این لکه ها چند راه آسان و طبیعی را که می توانید در منزل آنها را امتحان کنید به شما پیشنهاد می کنیم.
افرادی که داروهایی مانند متوترکسات، تاموکسیفن و آمیودارون مصرف میکنند
میوهها و سبزیجات : انواع توتها، سیب، پرتقال و مرکبات، موز، خرما، انجیر، خربزه، سبزیجات کلم بروکلی، فلفل، سیبزمینیهای شیرین، هویج، خیار، بادمجان، گوجهفرنگی حبوبات: لوبیا، نخود و نخودفرنگی، عدس چربیهای سالم: آجیل، دانهها، آووکادو، زیتون ماهی و گوشت بدون چربی: درصورت امکان دو بار در هفته ماهی بخورید.